avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Punct contrapunct

4 august
Ce se mai poate face cand esti condamnat definitiv la o pedeapsa de 4 ani, cu executare pentru inselaciune si totusi nu esti vinovat?

27 octombrie
Iar eu nu am spus ca este NEVINOVAT CI DOAR CA ASPRIME PEDEPSEI NU ESTE JUSTIFICATA (...). Punct!!
cum se distreaza unii sau cum sa fac sa nu-mi fie bine

d-nul Goe Subiect: O mica gluma, politia pe drum
Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ea nu avea minute si mi-a luat telefonul meu de .... Telefonul meu e un pic mai modern si avea prin setari optiunea de a NU suna cu nr ascuns. Fata respectiva, fara sa stiu ce face, a sunat la ora 22 de pe telefonul meu la un nr aleatoriu si a vorbit 2 minute dandu-se drept profesoara noastra de franceza. Nicio amenintare, jigniri..etc. Ieri m-a sunat cineva cu nr privat si mi-a spus ca de ce sun la Constanta, si ca a dat nr meu la politie (dovada ca a sunat-o fara nr ascuns, avea nr meu) si ma va gasi indiferent in ce tara sunt. Eu sufar de anxietate si atacuri de panica, m-am izolat zilele astea in casa si am reziliat abonamentul (platind 1000 lei). Vreau sa stiu ce se poate intampla, eu mi-am cerut scuze in numele prietenei, dar nu si nu.

mamitza: Ce n-am inteles: te va gasi politia ... pentru ce?
Ce a facut prietena ta atat de grav prin telefonul tau?

d-nul Goe: S-a dat drept profesoara noastra de franceza si i-a spus ca ea vrea sa-si desfasoare orele de franceza in padure. ...

;)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator
Nu stiu unde ai terminat 'mneata scoala, domnule avocat, dar eu am terminat la Google

Avocat:
Lasand gluma la o parte, domnule... , in drept se face diferenta intre nulitatea relativa si cea absoluta pe trei coordonate:
- persoana care o poate invoca: oricine are interes - nulitate absoluta; doar cel vatamat - nulitate relativa;
- termenul in care poate fi invocata: 3 ani nulitate relativa, oricand - nulitate absoluta
- acoperirea prin confirmare: imposibila - nulitate absoluta (afara de 2 exceptii prevazute expres de Cod civ.); posibila - nulitate relativa.

Absolvent de Google:
Domnule ...
Cautati Codul civil in format .pdf si cautati "3 ani". Cu cateva exceptii, veti gasi articolele valabile.

:happy:
Tuturor pescuitorilor de perle: :vishenka:
@ Darie Tudor - probabil ca herr Immanuel trecuse de halba de bere cu numarul 5 si i se parea rational sa fie considerat pictor spaniol. Parerea mea.
@ trope_doi ... :rofl: Chucky nu a luat testul psiho? :happy:
@ eumarian =D>
@ Gabriela Pintea ... nu vazusem asta :rofl: e mortala ... inca mai rad si acum :coffee:

Maestre, da-ne un re minor!

Din antichitate incoace avocatul da tonul.Nu judecatorul si nici procurorul...
Este unul din motivele pentru care nu am vrut sa fiu nici judecator si nici procuror... :O
Exista avocati care pot da tonul dar sunt rari ca nu ne aflam in antichtate...
Cu toate acestea,avocatul isi apara clientul asa cum poate...
Clientul isi alege avocatul si el este singurul raspunzator.Nu avocatul este de vina pentru alegerea avocatului...ci intotdeauna...clientul...

Gura pacatosului ... adevar graieste. :giggle:
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
eumarian a scris:

Punct contrapunct

4 august
Ce se mai poate face cand esti condamnat definitiv la o pedeapsa de 4 ani, cu executare pentru inselaciune si totusi nu esti vinovat?

27 octombrie
Iar eu nu am spus ca este NEVINOVAT CI DOAR CA ASPRIME PEDEPSEI NU ESTE JUSTIFICATA (...). Punct!!

Din nefericire cam asa se intampla cand din prieten de faptuitor,incerci sa devii "comentator deloc partinitor"

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)