avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor in GRECIA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor in GRECIA

am trait in concubinaj10ani,din care 5ani in grecia,aici sa nascut si fiul nostru,in varsta de 3ani.acum un an si jumatate,concubina a plecat sa isi viziteze rudele si probabil a uitat ,,drumul de intoarcere spre casa si copil,,.in situatia de fata ce asi putea demara si unde[ROMANIA sau GRECIA]pt a avea dreptul de a putea hotara viitorul baiatului nostru. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 23:04, 26 Octombrie 2010
puteti depune o cerere de incredintare a minorului si la instabta din tara de la domiciliul paratei
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului catre tata FLORIN O. FLORIN O. buna ziua.poate puteti sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez?am trait in concubinaj 10 ani,din care a rezultat un baietel,acum in varsta de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la domiciliu dancosma dancosma Am fost recunoscut drept tata al baietelului meu printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in urma cu un an (baiatul e un copil din afara ... (vezi toată discuția)
Conventia de la haga, copil minor cu cetatenie romana. Bogdan Milentin Bogdan Milentin Sunt casatorit cu o femeie africana, avem impreuna un baiat in varsta de aproape 6 ani. Copilul are cetatenie romana dobandita la nastere si cetatenie ... (vezi toată discuția)