avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare datorie
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare datorie

Buna ziua! Am mai scris despre o datorie de 4 000 ron catre un IFN.Am cerut sa mi se faca un grafic cu rate fixe pe care sa le pot plati dar am fost refuzataNu am mai platit de 6 luni .Acum am fost sunata de la o firma de recuperare si amenintata cu politia si executarea in cateva zile.Am cerut acelasi lucru dar mi s-a spus ca nu mai vor ei pentru ca eu am spus angajaților de la IFN ca nu am bani.
Cel mai recent răspuns: mirelacolpos , utilizator 17:11, 31 Octombrie 2010
care este intrebarea dvs?
Pot sa vina cu executorul la usa atat timp cat nu am bunuri imobile si mobile?
De ce nu vor sa/mi faca o esalonare a datoriei in functie de posibilitatile mele de plata?
Poprirea pe salariu se face in functie de venituri, alte datorii la banci, copil in intretinere etc sau este un procent fix?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, penalitati, dobanzi! MihaiHalit MihaiHalit Buna seara, va interpelez intr-o chestiune de executare silita si va rog daca puteti sa imi dati un raspuns. Sunt in procedura de executare silita (poprire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)