avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere firma

buna. vreau sa intreb.. am suspendat activitatea pe 3 ani,a magazinului meu.adica am inchis,din lipsa de vanzari si bani.daca eu peste 3 ani,nu mai sint in tara... cum sa l radiez? ca acum sincer nu am bani...si nici nu ma mai intereseaza, vreau sa plec din tara asta...
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 19:36, 29 Octombrie 2010
bandi2 a scris:

buna. vreau sa intreb.. am suspendat activitatea pe 3 ani,a magazinului meu.adica am inchis,din lipsa de vanzari si bani.daca eu peste 3 ani,nu mai sint in tara... cum sa l radiez? ca acum sincer nu am bani...si nici nu ma mai intereseaza, vreau sa plec din tara asta...

puteti "incerca", la un oarecare risc, daca tot vreti s-o "taiati", nu aveti bani si nu va mai intereseaza nimic, sa "uitati" de el (de "magazin")... adica nu mai depuneti niciun bilant la orc... e posibil, peste 3 ani sa gasiti firma radiata (fara lichidare, inexplicabil!) pentru nedepunere bilanturi, fara sa faceti nimic, fara sa cheltuiti nimic... sunt astfel de cazuri
multumesc. bilantul depune contabila,nu e problema, doar ca nu mai vreau sa umblu pentru ceva,ce nu mai are rost.eu am investit..eu am pierdut... asta e.nu mai vreau sa mai dau bani ptr radiere... sa ramana asa, nu ma deranjeaza, oricum, tot e pierderea mea, statul nu ma ajutat, inca am platit forfetara,de si nu am avut profit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant/activ.suspendata bandi2 bandi2 buna. am suspendat activitatea magazinului,acum 7 luni,nu sint dator la stat,am platit tot ce era de plata. acum,mai depune contabila bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Inchidere/radiere firma bandi2 bandi2 buna. am avut si eu un magazin,de prod naturiste,pe care am suspendat activitatea acum 8 luni,din cauza crizei,taxa forfetara. ,si nu mai doresc sa reiau ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)