mama mea, "tanara pensionara" a fost sa incarce cartela la un dealer orange, insa vanzatorul a convins-o ce este mai bine pentru ea sa incheie un contract de abonament pentru 12 luni.
de fapt , vanzatorul a convins-o sa renunte la 600 minute gratuite in retea in schimbul a 1 eur- diferenta intre abonamentul de 4.17 eur si 5 eur pretul cartelei.
la distanta de 4 ore de la incheierea contractului am fost impreuna la acel dealer pentru rezilierea contractului, insa acesta nu a acceptat acest lucru.
am inteles ca exista o reglementare prin care se poate rezilia in maxim 24 ore contractul incheiat .
vrea sa stiu ce poate face mama pentru a rezilia contractul si a reveni la cartela.
va multumesc
Mai bine decat dvs. nu poate sti nimeni. Cititi atent contractul , pe acolo unde scrie mai marunt, si daca gasiti vreo astfel de prevedere, atunci cu siguranta se poate.
Altminteri , este exclus.
Abonament orange
elkecri
Buna ziua,
Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)