avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract orange in 24 ore de la semnare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract orange in 24 ore de la semnare

mama mea, "tanara pensionara" a fost sa incarce cartela la un dealer orange, insa vanzatorul a convins-o ce este mai bine pentru ea sa incheie un contract de abonament pentru 12 luni.
de fapt , vanzatorul a convins-o sa renunte la 600 minute gratuite in retea in schimbul a 1 eur- diferenta intre abonamentul de 4.17 eur si 5 eur pretul cartelei.
la distanta de 4 ore de la incheierea contractului am fost impreuna la acel dealer pentru rezilierea contractului, insa acesta nu a acceptat acest lucru.
am inteles ca exista o reglementare prin care se poate rezilia in maxim 24 ore contractul incheiat .
vrea sa stiu ce poate face mama pentru a rezilia contractul si a reveni la cartela.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:29, 2 Noiembrie 2010
Mai bine decat dvs. nu poate sti nimeni. Cititi atent contractul , pe acolo unde scrie mai marunt, si daca gasiti vreo astfel de prevedere, atunci cu siguranta se poate.
Altminteri , este exclus.
nu exista o asemenea prevedere legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)