avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutati-ma va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutati-ma va rog

am un copil in varsta de un an si 4 luni ...vreau sa plec cu el in vacanta in alta tara,copilul meu nu are tata din punct de vedere legal.de ce acte am nevoie ca sa putem iesi din tara fara nici un fel de probleme?mi sa spus ca trebuie recunoscut de tata si apoi facuta procura...cica altfel nu se poate e adevarat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:49, 8 Noiembrie 2010
Aveti nevoie de hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila privind incredintarea copilului minor si pasaportul individual al minorului.
Pai daca nu este recunoscut de tata nu inteleg ce hotarare de incredintare ii trebuie.
Pasaportul cred ca este suficient.
pasaportul este suficient
daca tatal nu e trecut pe certificatul de nastere, numai de pasaport pt copil aveti nevoie, de nimic altceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul yrynna yrynna buna ziua!si eu traiesc in concubinaj si am o fetita de 6 ani.am luat hotararea de a ma desparti de partenerul meu si de a pleca in canada impreuna cu fetita ... (vezi toată discuția)
Buna seara catalinaSweet catalinaSweet As dori sa stiu daca as putea iesi cu fetita mea in varsta de 1 an din tara fara tatal? mentionez ca tatal este inchis ..si nu este roman (vezi toată discuția)