avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
blakie81 a scris:

grila: nu sunt susceptibile de cai de atat: a) hotararea care se da asupra cererii de stramutare; b) hotararea pronuntata in cererea privind o creanta avand ca obiect plata unei sume de bani de pana la 2.000 lei inclusiv ;c) hotararea pronuntata in cererea privind nulitatea unui contract a carui valoare este de pana la 2.000 lei inclusiv.

Poti sa ne spui si unde ai gasit grila ?
conform tabarca poate fi atacata cu contestatie in anulare si cu revizuire...nu poate fi atacata cu apel sau recurs...
raducanu, voineag &Co 2011
Examenul de admitere in profesia de avocat se desfasoara in urmatoarele locatii:

INPPA - structura centrala
Corpul M si corpul V ale Universitatii Titu Maiorescu, Calea Vacaresti, nr.187
(repartizarea pe sali se va afisa pe site-ul INPPA cu cel putin 24 de ore inaintea probei)

INPPA Centrul teritorial Brasov
Aula Facultatii de Drept a Universitatii Transilvania Brasov - corpul T, Bd. Eroilor, nr.25

INPPA Centrul teritorial Cluj
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea de Drept Cluj-Napoca,
Amfiteatrele I, II si III, str. Burebista, nr.2

INPPA Centrul teritorial Craiova
Facultetea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Spiru Haret din Craiova,
Strada Vasile Conta, nr.4

INPPA Centrul teritorial Galati
Universitatea Danubius din Galati, B-dul Galati, nr.3, Amfiteatrul parter

INPPA Centrul teritorial Iasi
Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Amfiteatrul I.1, Amfiteatrul III.9, Amfiteatrul MK
Bulevardul Carol I, nr.11

INPPA Centrul teritorial Timisoara
Facultatea de Drept a Universitatii de Vest Timisoara, B-dul Eroilor, Nr.9A, amfiteatrele A1, A2, A3, A4

Examenul incepe la ora 9.00. Candidatii sunt rugati sa se prezinte la sala
OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate.

Este strict interzis accesul in cladire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoae mobile, pda-uri, notebook-uri)
Cum intelegeti voi art 5 (4) din Statut:(4) Constituirea şi funcţionarea de barouri în afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de
constituire şi de înregistrare a barourilor în afara U.N.B.R. sunt nule de drept. Nulitatea poate fi oricând constatată de către instanţă sau alt organ judiciar, la cererea oricărei persoane interesate sau din oficiu.Despre ce alt organ judiciar este vorba?Eu stiam ca instanta e singura in masura sa constate nulitatea.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
scarto, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)