Partea civila in procesul penal, societate comerciala, este citata la sediul sau dar, în procesul-verbal de indeplinire a citarii se mentioneaza ca citarea a fost facuta prin afisare, nici o persoana de la pct.1 nefiind gasita.Eu stiam ca pentru societatile comerciale este obligatorie aplicarea stampilei acesteia pe procesul-verbal.Adevarul este ca nu am primit citatia, am aflat de proces de pe site, deci postasul a mintit ca a afisat-o, sau poate a pus-o in cutia postala si a luat-o cineva, nu stiu, oricum nu am primit-o.Ne putem prevala de faptul că procedura de citare nu a fost legal indeplinita? Daca da, ce temei invocam?
Nu vad pe ce argument s-ar putea invoca o procedura viciata in conditiile in care la sediul persoanei juridice nu a fost gasit nimeni si procedura a fost indeplinita prin afisare.
Stampila persoanei juridice, da, este obligatorie dar daca agentul procedural preda citatia la registratura persoanei juridice sau unui functionar al acesteia insarcinat cu primirea corespondentei ori daca nu a fost gasit nimeni la sediul persoanei juridice...n-avea cine sa aplice stampila pe dovada care se intoarce la dosar.
Deci eu zic ca nu tine..:sorry:
Procedura de citare a fost in mod legal indeplinita si nu exista niciun motiv sa puteti invoca lipsa de procedura .
Mergeti la instanta si urmati in mod normal procedurile judiciare,in calitatea procesuala pe care o aveti.