avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am voie sa deschid sala de jocuri de noroc langa o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am voie sa deschid sala de jocuri de noroc langa o scoala?

Am un magazin alimentar vis a vis de un liceu,a mers bine pana acuma 2 luni,cand in curtea scolii a facut cineva un chiosc si nu le mai da voie copiilor sa iese in pauze.Stiu ca nu ai voie sa faci sala de jocuri de noroc sau bar pe o distanta de cateva sute de metri,dar daca acei copii nu au voie sa iese in pauze,e posibil sa mi dea voie?Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 15:51, 10 Noiembrie 2010
Nu are nici o importanta daca ei au voie sau nu sa iasa in pauza, dar nu-mi amintesc sa fie vreo lege in care interzice acest lucru, vazand chiar la fostul meu liceu bar vizavi care inca opereaza, daca da poate cineva sa-mi dea numarul legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala, afacere? concurenta neloiala? FilipAlin FilipAlin Am o afacere(un magazin vis a vis de o scoala)De cateva zile,cineva a dat spaga directorului scolii si a luat cumva in chirie un spatiu chiar in curte,unde a ... (vezi toată discuția)
Magazine alimentare in vecinatatea scolilor Tutzu Tutzu Sunt interesat sa stiu daca legea imi interzice sa deschid un mic magazin alimentar, cu \" de toate\" sa zicem, in apropierea unei scoli? Am gasit un ... (vezi toată discuția)
Interzicerea fotografierii in scoli in baza carei reglementari se face? C-Danuta C-Danuta Exista vreo prevedere legala care sa interzica elevilor sa foloseasca telefonul mobil pentru a isi fotografia colegii sau profesorii in incinta scolii -in ... (vezi toată discuția)