avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renuntare administrare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renuntare administrare bloc

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatorul subiect.
Acum un an si jumatate mi s-au predat actele blocului deoarece administratorul momentului respectiv a renuntat la functie. Am semnat in ideea ca vom gasi pe altcineva intre timp, dar de atunci nu s-a gasit nimeni sa faca treaba aceasta. Nu am atestat de administrator si nici nu imi doresc acest lucru (timpul nu imi permite sa fac acest lucru).
Cum sa fac sa predau cuiva actele blocului si contabilitatea ? Mentionez ca am o cerere de demisie semnata de presedintele blocului in urma cu multe luni dar nu am cui sa predau actele blocului. Nu vreau sa le las totul balta si sa nu mai incasez nici un ban si sa nu mai platesc nici o factura deoarece si eu locuiesc in acel bloc. Dar nu mai pot sa fac fata din moment ce pe nimeni nu intereseaza de nimic, asteapta ca administratorul sa le rezolve problemele.
Mai nou presedintele blocului care se comporta ca un sef peste noi toti a tipat la mine si m-a jignit pe mine si familia mea (cu martori) pe motiv ca nu m-am ocupat indeajuns de bine de indatoririle blocului (am lasat centrala blocului sa mearga la crererea mai multor vecini) .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: voluntar , utilizator 22:45, 12 Noiembrie 2010
Buna seara,
Revin cu noutati "picante" asupra subiectului in discutie.
Asa cum m-ati sfatuit am facut o adresa scisa prin care am informat presedintele asupra deciziei mele de a renunta la activitatea de administrare.
Instantaneu a inflorit la avizier un afis care anunta Urgent !!!! sedinta de bloc.
Normal ca m-am prezentat, desi nu vroiam deloc sa o fac, trebuia sa fiu prezenta pentru a contracara evenualele acuzatii ce mi s-au adus...... si au fost destule.....dar m-am aparat voiniceste.!!
In final: nimeni nu vrea sa se implice, ala nu, ala nu.....dar de ce eu....eu nu ma bag.......eu nu am timp..etc....iar cu actele tot eu am ramas in brate pentru ca nu am avut cu cine semna procesul verbal de predare primire.
Concluzia:......confuzie totala !!!! :O
Stie cineva un remediu rapid impotriva durerilor de cap ????
#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Nimeni nu vrea sa fie presedinte de asociatie apt4bm apt4bm ce facem in situatia in care nimeni nu doreste sa isi asume rolul de presedinte de asociatie sau cel de cenzor?:( (vezi toată discuția)
La ce documente de la asociatia de proprietari se ataseaza demisia presedintelui de asociatie? cornelia08 cornelia08 Ma intereseaza daca cererea de demisie a presedintelui de asociatie se inregistreaza intr-un registru al asociatiei si la ce documente se ataseaza dupa ... (vezi toată discuția)