anamariadanoiu a scris:
Buna. Eu invat pentru baroul Vrancea doar subiectele pt ca in Statut la art.34 se precizeaza clar ca subiectele la probele scrise vor fi exclusiv dintre subiectele unice stabilite.
Eu am alta dilema si anume daca art.16 alin.4 din Statut se refera la perioada de 10 ani calculata prin insumarea perioadelor respective sau se calculeaza 10 ani de activitate neintrerupta, calculata retroactiv din momentul inregistrarii cererii de primire in profesie. Mai exact daca se tine cont de Hotararea nr.6/2008 privind modificarea si completarea Statutului.
Merci frumos. Bafta multa!
Oricum, aşa cum am mai scris şi cu alte ocazii, cred că anul acesta, barourile, în ceea ce priveşte examenul de admitere în profesie, vor merge pe o "linie moderată", din motivele pe care le-am mai scris, şi din anumite motive pe care nu le pot dezvolta aici.
Multă Baftă!!
P.S.- citiţi cu atenţie fiecare subiect de examen şi scrieţi tot ceea ce consideraţi voi că are leg. cu acel subiect. Este imposibil să nu ştiţi absolut nimic la orice subiect, şi, ATENŢIE!!, nu vă blocaţi!!!!
Bineînţeles că perioada de 10 ani este neîntreruptă, calculată retroactiv din momentul înregistrării cererii de primire în profesie, deoarece, conform art. 61 alin. 2 din legea 51, "hotărârile congresului sunt definitive şi obligatorii ptr. toate organele profesiei".