Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Citind ce scria Tatiana mai sus, m-am distrat si am vrut sa propun ideea unui campionat, fiindca si eu cu al meu fac tot acelasi lucru, insa, mai apoi am avut o revelatie si anume :
aceste exceptionale creiere ale noastre, pt care tot cautam metode noi de tortura, de fapt se comporta asa cum sunt, si anume EXCEPTIONALE.
De ce spun asta? Imaginati-va ca in acest moment tot ceea ce am citit,invatat,repetat, din toate sursele posibile si imposibile au fost comprimate si arhivate, fix ca orice doc, in aceasta sa zicem 7zip arhiva geniala si completa.
Este? Din acest motiv nici nu mai intra nimic, fiindca este intangibila, din acest motiv PARE ca nu ne mai amintim nimic, fiindca este impenetrabila…
Problema urmatoare ar fi sa avem siguranta ca la examen merge “extract files-ul”
Si aici cred ca e vorba numai de moral.
Daca-mi permiteti un sfat: renuntati in aceste ultime zile la revizuirea revizuirii si ingurgitarea celor necomestibile si concentrati-va pe odihna, bucurie si un moral de invingator.
Parerea mea este ca nu poti sa reusesti, daca tu insuti nu crezi asta cu convingere!!!
Stiu ca e cam tarzie rugamintea, dar imi poate trimite si mie cineva sintezele la organizarea profesiei?
Adresa este carcotashha@yahoo.com
Multumesc anticipat si bafta tuturor!!!!