avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Da, tematica include si HG nr.418/2008.
Pare ciudat, dar eu nu am auzit de aceasta HG:)...Mai cu seama ca in bibliografie nu se face referire la asa ceva...Asa ca, va rog mult, Domnule Elis, sa ma "luminati" si pe mine?Cum "suna" aceasta hotarare?Va multumesc.Oare sa fi fost asa ignoranta eu??:foottap:
Cineva a postat-o aici
www.avocatnet.ro/content/for...

Intr-adevar in bibliografie se specifica ca,Lucrările de specialitate sau orice altă documentaţie, consultate în vederea pregătirii la examen, se vor aduce la zi, în raport cu modificările legislative intrate în vigoare până la 1 septembrie 2008.

Pe site-ul Baroului bucuresti apare afisat ca In cadrul tematicii pentru materia „ORGANIZAREA SI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT“, nu se includ modificarile cuprinse in Ordonanta de Urgenta nr. 159/26.11.2008 privind modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc tare mult!Va meritati cu prisosinta "ratingul".Sunteti persoana care a ajutat in mod neconditionat pe toti aceia care aveau nevoie de raspunsuri,informatii,indrumare,de asemenea, ati "calmat spiritele" atunci cand erau "incinse" de stress:).Mai multe cuvinte ar fi de prisos.Va asigur de intreaga mea pretuire; cu siguranta vor subscrie multi alti colegi.=D>Toate cele bune va doresc!
danapopa88 a scris:

Va multumesc tare mult!Va meritati cu prisosinta "ratingul".Sunteti persoana care a ajutat in mod neconditionat pe toti aceia care aveau nevoie de raspunsuri,informatii,indrumare,de asemenea, ati "calmat spiritele" atunci cand erau "incinse" de stress:).Mai multe cuvinte ar fi de prisos.Va asigur de intreaga mea pretuire; cu siguranta vor subscrie multi alti colegi.=D>Toate cele bune va doresc!

IDEM!=D>

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)