Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
@ Jules
N-as vrea sa te enervezi si mai tare … decat esti deja… dar, dupa parerea mea, ar fi trebuit sa te intereseze ce contine inclusiv OUG 159/26.11.2008. Nu se cere, pentru ca a fost adoptata tarziu … nu ca n-ar trebui stiuta.
Dumneata, care vrei sa devii avocat, ar fi trebuit sa VREI sa stii cum stau lucrurile in avocatura chiar acum, in prezent, nu la 1 septembrie sau in 1800 toamna.
Legislatia la zi va fi o sarcina obligatorie in activitatea viitoare, deci mai bine lasa tanguielile si citeste TOT. Nu pentru ca trebuie ci pentru ca VREI!!! Asa…ca avocat!
@ dana2space
Nu sunt enervata, deci ipoteza ta cade.
2nd: Stiu ce contine OUG 159/2008, dar pe undeva ai pierdut ideea ...Imi exprimam parerea privitor la materia pentru acest examen (strict pentru examen) - asa cum spuneam, nu e pentru examen, nu trebuie sa o invat. Poti sa faci diferenta intre invatat pentru examen si consultat legislatie?
"Legislatia la zi va fi o sarcina obligatorie in activitatea viitoare" :)))))) Draga mea, confunzi un pic oalele. Cand oi stii tu toata legislatia din Romania, sau o sa-mi arati un avocat care o stie/ judecator/ notar/ ce mai vrei tu, atunci stam de vorba. E o ineptie ce ai zis, dar ma las pagubasa.
ps: daca tot folosesti pronume de politete, incearca sa te tii de el pana la capat.
@jules
Doar sper su nu fii asa cum ai zis ca te lasi : pagubasa!
Nu intru in controverse, ca nu avem timp de asa ceva…
Daca intr-adevar ai idee ce contine, e foarte bine, inseamna ca voi avea colegi bine pregatiti. Cam asta e tot ce conteaza!
Succes !!!
@dana2space
Cred ca esti o tipa draguta...dar nu arati asta decat dupa ce intri in polemici si faci observatii tuturor... nu te supara pe mine , e o constatare....dar cred ca, exceptand-o pe mariamonica (un inger de fata!), ne-ai facut fiecaruia cate o observatie:)
Am intervenit fara rost, stiu, dar poate incerci sa te mai abtii de la comentarii rautacioase...:) Vezi, eu am tinut cont de sugestia ta si pentru ca te deranja, am renuntat la "k" si scriu "ca":)) Nu-i asa ca ramanem amice in continuare?:)
Bafta, din nou celor care maine merg la examen.Asteptam vesti, cum spuneam:)