avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Multumim pentru tot, Elis!
Mult succes tuturor!
@ Jules
N-as vrea sa te enervezi si mai tare … decat esti deja… dar, dupa parerea mea, ar fi trebuit sa te intereseze ce contine inclusiv OUG 159/26.11.2008. Nu se cere, pentru ca a fost adoptata tarziu … nu ca n-ar trebui stiuta.
Dumneata, care vrei sa devii avocat, ar fi trebuit sa VREI sa stii cum stau lucrurile in avocatura chiar acum, in prezent, nu la 1 septembrie sau in 1800 toamna.
Legislatia la zi va fi o sarcina obligatorie in activitatea viitoare, deci mai bine lasa tanguielile si citeste TOT. Nu pentru ca trebuie ci pentru ca VREI!!! Asa…ca avocat!

Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2008
dana2space, utilizator
@ dana2space
Nu sunt enervata, deci ipoteza ta cade.

2nd: Stiu ce contine OUG 159/2008, dar pe undeva ai pierdut ideea ...Imi exprimam parerea privitor la materia pentru acest examen (strict pentru examen) - asa cum spuneam, nu e pentru examen, nu trebuie sa o invat. Poti sa faci diferenta intre invatat pentru examen si consultat legislatie?
"Legislatia la zi va fi o sarcina obligatorie in activitatea viitoare" :)))))) Draga mea, confunzi un pic oalele. Cand oi stii tu toata legislatia din Romania, sau o sa-mi arati un avocat care o stie/ judecator/ notar/ ce mai vrei tu, atunci stam de vorba. E o ineptie ce ai zis, dar ma las pagubasa.

ps: daca tot folosesti pronume de politete, incearca sa te tii de el pana la capat.
@jules
Doar sper su nu fii asa cum ai zis ca te lasi : pagubasa!
Nu intru in controverse, ca nu avem timp de asa ceva…
Daca intr-adevar ai idee ce contine, e foarte bine, inseamna ca voi avea colegi bine pregatiti. Cam asta e tot ce conteaza!
Succes !!!
@dana2space
Cred ca esti o tipa draguta...dar nu arati asta decat dupa ce intri in polemici si faci observatii tuturor... nu te supara pe mine , e o constatare....dar cred ca, exceptand-o pe mariamonica (un inger de fata!), ne-ai facut fiecaruia cate o observatie:)
Am intervenit fara rost, stiu, dar poate incerci sa te mai abtii de la comentarii rautacioase...:) Vezi, eu am tinut cont de sugestia ta si pentru ca te deranja, am renuntat la "k" si scriu "ca":)) Nu-i asa ca ramanem amice in continuare?:)

Bafta, din nou celor care maine merg la examen.Asteptam vesti, cum spuneam:)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)