Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Avocatul stagiar poate pune concluzii numai la judecatorie.
Avocatul definitiv - la toate instantele, cu exceptia ICCJ si CC, unde va putea pune concluzii daca are o vechime neintrerupta in profesie de cel putin 5 ani de la definitivare.
Avocatii - fosti judecatori nu pot pune concluzii la instantele unde au functionat.
Avocatul strain nu poate punde concluzii orale sau scrise in fata instantelor judecatoresti si a celorlate organe jurisdictionale si judiciarea (exceptie - arbitrajul international).
Ccam atat...Va rog sa completati daca mai e ceva. Multumesc.
Spor.
Dragii mei, ce sa zic decat multe "succesuri" pentru toti. Nu pot crede ca dupa atata timp in sfarsit a venit momentul adevarului.
Dar acum sincer parca ma bucur ca a venit si sper sa treaca repede ca mi-a mancat tot sufletul si nervii.
Astept maine sa vad comentarii numai de bine si sa aud ca toata lumea e multumita.
Mai sunt si avocatii fosti procurori si cadre de politie, care nu pot acorda asistenta juridica la unitatea de urmarire penala la care si-au desfasurat activitatea, timp de 2 ani de la incetarea functiei respective