Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Cecivlad
Nu are cum sa fie capcana:) e putin exagerat ce spui...Poti spune "conform noilor modificari"; cu siguranta vor aprecia interesul manifestat.In caz contrar, le vei spune care era in situatia anterioara.Nu mi se pare o problema reala, cu siguranta interesul celor din comisie nu este sa ne intinda "capcane".Fii optimista; stiu ca esti pregatita si le vei putea prezenta ambele "variante" la alegere:)
Bafta!
Pai poti sa faci diferentiere intre cum erau prevederile in l51/95 pana la intrarea in vigoare a 159/2008 si cum is dupa....cred ca reprezinta avantaj faptul ca te-ai "actualizat"...si e problema lor.....nimeni nu poate invoca necunoasterea legii:P....
apropo am vb azi cu o prietena avocat si habar nu avea ca a aparut aceasta modificare...ce-i trebuie ei totusi...a trecut de exam:))))
Am zis “da,este” adica este in de actualitate. Asa cum ai specificat si tu suma este in lei vechi, dar … se aplica. Nu au facut corectura in Ron, dar practic e acelasi lucru, este valabila ca sanctiune.
Pai poti sa faci diferentiere intre cum erau prevederile in l51/95 pana la intrarea in vigoare a 159/2008 si cum is dupa....cred ca reprezinta avantaj faptul ca te-ai "actualizat"...si e problema lor.....nimeni nu poate invoca necunoasterea legii:P....