Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
nu a ajuns nimeni acasa pana acum sa ne zica si noua ce s-a intamplat pe la examen?
Stau cu un mare stres....vreau sa aud ca toti au intrat si nimeni nu imi face placerea asta.
Oare se intra aleatoriu?
Mai e careva in grupa 24 la bucuresti?
Pai sper ca cei care au dat azi, ne vor lamuri cam cum sta treaba pe acolo, si sa fii prima poate fi si un avantaj, stii ca tin cont de emotiile primului intrat si sunt mai ingaduitori, nu? Pe cand la cei din coada isi cam pierd rabdarea.... sa speram ca nu....
@cici
Ceci hai la invatat again. M-a sunat Maria. Nu e foarte greu, cei din comisie sunt destul de amabili si te mai ajuta cu anumite detalii. Insa… au fost si picati, dar dintre cei care nu prea stiau sa deschida gura…. cu mai nimic. Subiectele sunt cate 2 si destul de diverse. Trebuie stiut bine totul !!!
Succes si ne auzim mai tarziu, eu ma duc sa mai fac o citire.
Muhaha! ADMISa sunt! Va anunt ca examenul oral se desfasoara in conditii favorabile pentru noi - examinatorii sunt ok si acorda sprijin celor ce au emotii dar cunosc materia. Revin cu mai multe detalii.