avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren cu stalp de inalta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren cu stalp de inalta

Daca sunt posesor de teren pe care se afla un stalp de inalta, pot avea vreun favor din partea ELECTRICA?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:24, 12 Noiembrie 2010
Nu un favoare. E un drept. Uitate aici que acest discutia s-a deschis mai inainte cu raspunsuri clare si precise: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri, daune dicristian dicristian Buna seara. Tatalui meu i-a fost retrocedat un teren dupa 1989. Pe acel teren se afla 5 stalpi de inalta tensiune, terenul aflandu-se langa o statie de ... (vezi toată discuția)
Stalpi electrica pe terenul meu BEEP BEEP Ma numesc mihaela si am o casa in judetul dambovita si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa castig ceva de la electrica pe terenul meu se afla 5 stalpi de ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)