avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal pentru tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal pentru tulburarea linistii publice

in ziua de 06 -11- 2010 ora 14:30 locul x(orasul unde stau ) au fost savarsite urmatoarele :
Subsemnatul ....Andrei a fost depistat in incinta scolii x (nr . scolii ) (aici nu mai inteleg ce scrie pe proces) X-(................................................tulburarea.............si linistii publice .

Faptele comise sunt prevazute in art 2 sau 3 (nu inteleg exact ) ... al. 23,36 din ....61/1991 , sanctionate de art.3....din 61/1991 amenda de la 2 -5 mil.lei vechi pana la 15 mil .lei vechi

Stabilesc Amenda 2 mil lei vechi plus nustiu ce ....nu mai inteleg ce scrie .

Mentiuni ale contravenientului : Nu este deacord cu cele mentionate
SEmanturile agentului constatator si semnatura mea in dreapta precum ca am luat la cunostintza
Sub linie este instiintarea de plata :
Amenda se achita la centrele special amenajate ale dir. taxe si impozite ale primariilor , cupa care chitanta si copia pv vor fi re...se (nu inteleg ca e semnatura agentului ) in termen de 15 Zile de la comunicare unitatii emitente . in caz de neplata a obligatiilor se trece la executarea silita .
SEemnatura Agent Constatator si semnatura mea ca am primit copia PV si instiintarea de plata ( contravenient )
.........................................................................................................................................
Acum sa va spun cum s a intamplat si va rog sa ma ajutati :
in acea zi cineva a sunat la Politie (un cetatean din blocurile de langa terenul de sport a acelei scoli ) , a venit o masina de politie a intrat pe teren cu masina de politie cu toate ca la intrare scria clar ''interzisa intrarea cu autovehicule '' au coborat 2 agenti , ne-au rugat sa iesim afara de pe teren , nu am avut nici o discutie cu vreounu din ei subliniez asta....erau vreo 15 baieti acolo , am iesit toti afara de pe teren , la iesirea din curtea scolii mai exact pe trotuarexact in fata portii Scolii nr X i-am zis unui baiat ''lasa -l ma nu-l mai baga in seama '' agentul mi-a zis ca eu vin cu el la Sectie....s-a facut liniste , politistul m-a luat de o mana ...eu mi am cerut scuze de vreo 3 ori a zis ca nu le accepta m am urcat frumos in masina si m-am dus cu ei la sectie....acolo mi-au intocmit acest PV....din cei 2 unul a plecat si i-a zis acestuia din urma ''distractie placuta :) '' :sorry:

nu stiu cum sa procedez....nu as vrea sa platesc cele 2 mil . ca nu am de unde....as vrea sa depun o contestatie....trebuie sa ma descurc singur caci bani nu am pt avocat...singura sursa este internetul unde ma pot documenta....intrebarea mea este: Mai trebuie sa primesc ceva prin posta sau ma pot duce deja sa fac aceasta contestatie ?!
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
andrei85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:47, 16 Noiembrie 2010
ok multumesc mult , dar sfatul tau care ar fi sa platesc amenda de 2 mil sau sa fac contestatie ?!
Accesati link-ul de mai jos, veti gasi o discutie asemanatoare.
www.avocatnet.ro/content/for...

Pentru contraventiile prevazute de Legea nr. 61/1991 nu exista posibilitatea achitarii a jumatate din minimul amenzii.

Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice AlexBzk AlexBzk Buna ziua. am si eu cateva intrebari cu privire la o amenda ce am primit-o zilele trecute, eu in cauza nefiind informat de prezenta acesteia. In urma cu o ... (vezi toată discuția)
Amenda tulburarea linistii locatarilor din bloc gabyz27 gabyz27 Buna ziua ! Am si eu o problema : Pe 02.02.2013 prietenii mei au fost la un meci de handbal sa sustina echipa favorita , eu am ajuns mai tarziu cand se ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ContSters102815 ContSters102815 Ma numesc Alexandru George B. si am primit o amenda contraventionala in data de 08.09.2009 ora 00:15 ( ora procesului verbal ) pentru tulburarea linisti ... (vezi toată discuția)