am si eu o mica problema...acum cativa ani mama mea a vandut o casa si pamantul din jurul ei pe baza unui contract scris de mana...mi-au achitat jumatate de bani si trebuia ca atunci cand imi dadeau restul de bani sa le-o dea prin notariat...problema e ca ei nu au mai vrut sa imi dea restul de bani si mau dat in judecata ....intre timp mama a murit si procesul a ajuns pe numele meu...ei au trimis o cerere la judecatorie si au spus ca respectivul contract a fost luat de ape si ca nu mai pot sa dovedeasca decat prin martori ca sa facut respectivul contract... ce trebuie sa fac sa ii pot da afara....
si aici ajung la a 2-a problema.....intre timp au fost inundatiile si casa lea fost "stricata"....refacerea casei a fost facuta pe numele lor dar ei nu pot sa intre in posesia casei pana nu se dovedeste ca este a lor casa respectiva.... intrebarea mea este urm: daca eu dovedesc ca, casa respectiva este a mea de drept as putea sa iau si casa care este nou construita de primarie??? va multumesc ff mult
din ce ati relatat am inteles ca procesul este in inca pe rolul instantelor de judecata.faptul ca ei nu pot dovedi existenta contractului va este favorabil dvs.va sugerez sa va angajati un avocat.aveti sanse reale sa castigati.