as dori un nr de tel sa un contact unde sa pot sa dau in judecata firma unde am lucrat pt neplata salariu
am inteles ca sejudeca in regim de urgenta si nu ma costa nimic
Actiunea se depune la Tribunalul Bucuresti ,daca sunteti bucurestean sau la tribunalul judetean din judetul dvs.Nu se plateste taxa de timbru , totusi trebuie sa va redacteze un avocat aeceasta cerere pentru ca trebuie sa aiba o anumita forma si sa fie intemeiata in drept potrivit art. 112 cod procedura civila.
as dori un nr de tel sa un contact unde sa pot sa dau in judecata firma unde am lucrat pt neplata salariu
am inteles ca sejudeca in regim de urgenta si nu ma costa nimic
Actiunea se depune la Tribunalul judetean in a carui raza aveti domiciliu ... actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
Neplata salariului
camipisi
Buna ziua. D e 2 luni nu am mai incasat salariul decat cate 100 ron la o saptamana doua. As vrea sa renunt la job, deoarece sunt sigura ca nu voi mai primi ... (vezi toată discuția)
Concedierea colectiva
Manita
Cum se poate contesta concedierea colectiva -privind nerespectarea procedurilor , neconsultarea cu reprezentantii organizatiilor sindicale si faptul ca se ... (vezi toată discuția)