avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala

Imi puteti spune in ce consta ancheta sociala? Am tinut sa se faca aceasta ancheta dar d-na avocat mi-a spus ca nu este atat de importanta din moment ce am obtinut custodia copiilor. Se pune accent pe ceva anume?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:35, 3 Septembrie 2009
Puteti cere, grefierului sau grefierei, inainte de intrarea instantei in sala dosarul sa-l studiati. Asa puteti vedea ce acte sunt depuse si ce este scris in ele.
Daca aveti avocata , consider ca este de datoria ei sa studieze dosarul si sa cunoasca ce este depus in dosar.
Multumesc, asa o sa fac, sunt chiar ff curioasa sa vad daca adevarul va iesi la suprafata macar in cazul copiilor.
succes ....:)
Doamna, inainte de fiecare termen ar trrebui sa aveti o discutie cu avocata dv. Nici nu sunteti tinuta la curent cu actele din dosar? :O
De ce mai stati in aceasta relatie? Vi se pare avantajoasa?
Mergeti la avocata si intrebati-o de stadiul procesului, cum se face o ancheta etc. Trebuie sa stiti, ce dumnezeu!

Referitor la ancheta, uneori nu se deplaseaza la domiciliu pentru ca nu au personal, timp etc. Nu cred sa dea o parte spaga la Autoritate, caci oricum rapoartele acestei institutii se fac aproape in exclusivitate pe baza declaratiilor partii. Si atunci, daca oricum Autoritatea ar spune ce vreau eu, de ce sa o platesc?

Rezolvati cu avocatul, spuneti-i sa-si schimbe atitudinea sau... Schimbati-o dv.!
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna ancheta sociala in cazul unui divort cu un copil minor.Cum se efectueaza, se anunta cand vin, ce anume urmaresc?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Divort cu minor nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara. As dori sa sriu cam cat dureaza un divort, daca in urma casniciei de 8 ani a rezultat si un minor. Acest divort nu este dorit de ambele parti. In ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor costy29 ajaccio costy29 ajaccio Am 30 ani sunt tatal unui baiat de 6 ani si momentan sunt in proces de divort cu sotia care are rezidenta in Italia luptandu-ma pentru custodia minorului .Prin ... (vezi toată discuția)
Divort nicolenta nicolenta Buna seara! Am si eu o intrebare: Cate infatisari( aproximativ) sunt la un divort? precizez ca ieri am avut a doua infatisare. La prima, a fost intrebat sotil ... (vezi toată discuția)