avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord - partaj (credit)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord - partaj (credit)

Buna seara,
Urmeaza sa depunem dosarul pentru divort (de comun acord sau cu acordul partilor).
In perioada imediat urmatoare am ocazia sa cumpar un apartament - prima casa.
- Ce se intampla daca dau drumul la procedura (dosar credit, antecontract etc.) pana ce se da sentinta definitiva de divort?
- dosarul de credit va fi intocmit pe numele nostru; poate fi "trecut cu vederea" de instanta in cazul divortului de comun acord?
- actul de proprietate al noii case poate fi facut doar pe numele meu, in conditiile in care este posibil ca divortul sa nu fie acordat inca la acea data?

Multumesc pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: RuxandraV , utilizator 15:16, 21 Noiembrie 2010
Am inteles acum. Va multumesc tuturor pt. amablitate si va doresc toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez dar sotul meu nu este de acord valentinabr valentinabr buna ziua am 46 de ani si 27 de ani de cand ne-am casatorit. avem doua fete de 23 si respectiv 26 de ani care nu mai locuiesc cu noi. sunt doi ani de cand nu ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,urmeaza sa divortez dupa 27 de ani de casatorie,sotia ... riany riany Buna dimineata,urmeaza sa divortez dupa 27 de ani de casatorie,sotia a plecat cu altul de un an ,acum lucreaza si ea si iubitul ei bineinteles eu lucrez de la ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord vulpys vulpys buna seara si la multi ani!sunt din Bucuresti si as dori sa aflu daca eu si sotul meu putem divorta fara a fi reprezentati de un avocat mai precis divortul sa ... (vezi toată discuția)