avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10

In cat timp de la depunerea deciziei impreuna cu actele cerute de cei de la ANRP se v-a face plata despagubirilor?
In baza carei legi lucreaza cei de la ANRP?
Vreau sa va mai spun ca decizia mea a fost emisa in luna aprilie 2009 si doresc sa stiu cand voi putea sa intru in posesia banilor transa 1. Nu cred ca este corect ca timp de atatea luni sa nu se aprobe dosarul pentru intrarea in posesia banilor,
Multumesc anticipat pentru raspun

Alte discuții în legătură

Legea 10 anrp bucuresti 30 LAURA 30 LAURA Stie cineva care este timpul legal din momentul emiterii deciziei pentru a fi trimisa spre instiintare? In cat timp de la depunerea deciziei impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Neincare titlu de plata anrp in termen. buna ziua. in iunie 2021 a fost emis in numele meu un titlu de ... Athena1 Athena1 Buna ziua. In iunie 2021 a fost emis in numele meu un titlu de plata de la ANRP. Pana la ora actuala nu am putu merge in romania sa intru in posesia acestor ... (vezi toată discuția)