avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozitul suplimentar pentru masini si cladiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozitul suplimentar pentru masini si cladiri

ma poate ajuta cineva cu privire la majorarea impozitului la masini si cladiri,daca se plateste sau nu?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 18:52, 26 Noiembrie 2010
Deocamdata actul normativ care a majorat impozitele locale nu a fost modificat.
Deci se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare impozite 2010... mariussco2010 mariussco2010 Buna ziua...stiu ca Guvernul a hotarat ca incepand cu 2010 sa se mareasca impozitele..pe cladiri, terenuri etc si s-a spus ca ptr terenuri de ex majorarea va ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare diferentiata? lunga lunga Buna ziua! Doresc sa stiu daca ,avem doua constructii una metalica si alta din caramida,unde la constructia metalica nu avem fundatii continue de beton ci ... (vezi toată discuția)
Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)