avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat sunt de legale activitatile prestate la domiciliu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat sunt de legale activitatile prestate la domiciliu fara a fi pfa?

Pur informativ, stiti cumva daca e legal sa prestezi servii it la domiciliu (instalare windows, alte programe etc) fara sa fii pfa? Tinand cont de faptul ca nu se castiga mult din astfel de activitati, exista impozite datorate la stat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 29 Noiembrie 2010
Orice venit obtinut pe teritoriul statului trebuie impozitat.
isa_i a scris:

Pur informativ, stiti cumva daca e legal sa prestezi servii it la domiciliu (instalare windows, alte programe etc) fara sa fii pfa? Tinand cont de faptul ca nu se castiga mult din astfel de activitati, exista impozite datorate la stat? Multumesc.

Nu este legal sa desfasurati o astfel de activitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)