avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de ce sora nu vine la succesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de ce sora nu vine la succesiune?

buna ziua as dori sa mai intreb ceva,caci raspunsurile au fost mereu corecte si m-au ajutat foarte mult.
mama a avut o fiica din prima casatorie,dupa ce s-a casatorit cu tata statul le-a dat o casa pe care apoi au si cumparat-o .acum ca parintii au murit am inceput demersurile pentru succesiune,insa notarul nu a pomenit nimic despre fiica mamei din prima casatorie.oare a omis acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Eva Fekete , Avocat 19:15, 29 Noiembrie 2010
e atat legal cat si moral sa mentionati notarului ca o comis o eroare prin faptul ca nu e mentionata sora dvs.
Sora dvs are vocație succesorala după mamă. A acceptat succesiunea? Cât timp este de la decesul mamei? Împărțirea se face pe linii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Oana_Adriana Oana_Adriana Buna ziua, am urmatoarea problema legata de o succesiune. Tatal meu a murit, mama mea inca traieste....dar: am o sora din prima casatorie a mamei (crescuta ... (vezi toată discuția)
Succesiune fiica-fiica vitrega julie_julie julie_julie Buna ziua, Doresc sa incep succesiunea dupa mama mea care a murit in 2011 pentru apartamentul in care am locuit eu, mama si tatal meu. Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii dupa decesul tatalui supravietuitor trandi trandi In anul 1990 ne-a decedat mama, am ramas 6 copii doi din casatorie anterioara a mamei si patru din casatoria cu sotul pe atunci supravietuitor, care la randul ... (vezi toată discuția)