avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii

Buna ziua,

Mai nou la diverse proceduri se solicita Certificat de atestare pentru executia lucrari
de drumuri, poduri si constructii aferente eliberat de Asociatia Profesionala de drumuri si Poduri din Romania. Poate o firma sa sustina din punct de vedere al capacitatii tehnice alta firma cu acest certificat?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 11:05, 4 Decembrie 2010
Doar capacitatea tehnico-profesionala sau economica poate fi sustinuta de un altul sau se poate cumula. Acest documente este un doceument care probeaza calificarea operatorilor pt a desfasura o anumita activitate. Pe de alta parte trebuie verificat daca legea impune operatorilor economici de profil abligativitatea obtinerii unui astfel de atestat. Daca nu o impune, din pct. meu de vedere solicitarea este restrictiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rte- obtinere autorizatie nzg nzg Cine stie ce trebuie sa fac pentru a obtine autorizatia de Responsabil tehnic cu executia (RTE) in drumuri si poduri. Multumesc (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala soazig soazig La o licitatie de lucrari la capitolul Capacitate tehnica si/sau profesionala se cer urmatoarele: 1. lista principalelor lucrari din ultimii 5 ani 2. ... (vezi toată discuția)
Sustinere tehnica tert Geom1 Geom1 Inca am o nelamurire asupra ce inseamna, cf. art. 190/OUG 34 \\"Capacitatea tehnică şi profesională a ofertantului/candidatului poate fi susţinută, pentru ... (vezi toată discuția)