avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

de cine e scrisa cartea de reale? deci ma sfatuiesti sa iau codul comentat a lui Tabarca ... te invidiez ca ai reusit sa gasesti puterea de a incepe ... eu reiau de luni cu civil parte generala ca am senzatia ca s-a sters tot din cap din 17 decembrie - data fatidica cand am aflat ca nu e inclus examenul din primavara pe lista ...
realele sunt de v.stoica; dar au 500 pag.:D;
nu stiu ce sa-ti zic de codul comentat al M.Tabarca...depinde dupa ce ai invatat si cat ai scos; daca tu ai facut de o nota mare, nu are rost sa schimbi manualul... eu lucrez cu asa ceva si de aceea mi-am si luat codul in 2007; mie mi se pare o lucrare excelenta dar are 1745 pagini....pe care le-am folosit in practica de-a lungul anilor....asa cum fac acum cu codul de proc.civ. cu L.202/2010....
blacky, sa inteleg ca treaba cu stagiatura pt.cei cu vechime ramane in picioare ...
dupa exemplele date cu ce se intampla in celelalte state, la noi e bine cu inm 2 ani +1 an stagiatura sau, varianta pt.cei cu vechime: post la ududoaia 3 ani + stagiatura 6 luni :D
deci nu e asa rau cu INM -ul, sau cum zice rexone, cal batran , vesnic student ( a se citi student intarziat) ...sau auditor la INM...ca sa citez pe nu-stiu-cine " da Doamne sa avem problema asta!"
buna dimineata tuturor si o :coffee: ... si eu am inceput pregatirea terenului acasa in sensul luarii in considerare si a acestei optiuni ... reactia a fost ceva de genu:si noi ce naiba ce facem 1 an? ... cert e ca de azi reiau pregatirea printr-o repetare a civilului parte generala ...
la procedura civila am invatat dupa tratatul lui tabarca si m-am descurcat onorabil chit ca am avut emotii destul de mari la materia asta ... dar as fi tentata sa o iau ...
Buna dimineata dragilor! Eu nu va scriu in week-end ca nu am calculator acasa asa ca scriu de la servici.
Ieri am fost la o inmormantare in judetul Salaj si sa vedeti...am aflat d ela sotul unei verisoare care a dat examen la magistrtaura acuma in noiembrie ca stie dintr-o sursa sigura ca va fi examen in 20 martie:). Nu a vrut sa imi dezvaluie sursa dar no...nimic nu e imposibil in aceasta tara si in ultimul timp.
Ideea e ca nu trebuie si nu avem voie sa renuntam la ceea ce ne dorim pentru ca cine stie ce va fi cu noul CSM si ce se va mai schimba

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)