eu ma distrez de minune.... mi-au blocat copiiii telefonul .... acu stau si astept sa-mi reactivez cartela ... in 15 minute aflu daca mai am numerele de telefon ... daca nu le am o sa va og sa-mi trimiteti pe privat numerele cei care vreti desigur, nici nu mai stiu de la cine am avut si de la cine nu ....
Edit:
Am vrut sa le scriu celor de dincolo sa precizeze in memoriul lor si legislatia dupa care ar trebui sa invatam ... ca nimeni nu s-a gandit la asta? dar nu am mai facut-o ... eu am trimis un mail prin 17-18 decembrie la csm referitor la aceasta problema, pana acum nu am primit nici un raspuns...
avand in vedere ca noul CSM merge pe ideea INM-ului...nu stiu ce sa mai cred.
ei vor sa uniformizeze admiterea, dar sper sa tina seama si de aspectele sociale...eu i-am scris lui Danilet despre asta, dar dupa raspunsuri...nu prea imi fac mari sperante...
Azi ma duc cu Timi la pneumologie...#-o, dar de saptamana viitoare ma apuc si eu de invatat.Azi pleaca si comanda mea cu mica reforma....asa ca tocmai la tanc.
Sunt f. dezamagita de lumea in care traim...de sistemele de valori care s-au creat...de guvernarea care isi vede doar de traista ei....etc.
Intre timp, m-am apucat sa revad si engleza....asa ma mananca sa plec in Canada...