avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
salutare!!!
m-am adunat si eu de pe la instante; am ramas masca: un dosar declinat a primit termen in decembrie 2011 :O; cum o fi cu celeritatea si bla, bla ?????
deci, asa cum am mai zis, nu se stie nimic cu examenul nostru, dar e bine sa continuam sa invatam si atunci cand se anunta (cand s-o anunta vreodata!!!) decat ambalam motoarele si completam cu ce mai trebuie....:D:D:D
eu aseara am terminat posesia, am inceput dreptul de proprietate ....si ii dau inainte!!! daca se da pe 20 martie, asta inseamna ca pe 20 ianuarie trebuie sa anunte ....si....iar nu avem timp suficient :(
daxia, codul comentat de M.Tabarca este super dar trebuie sa ai si timp pt.el :D apreciaza tu ce faci, mai ales ca ai invatat dupa tratatul aceluiasi autor :D
ma duc la realele mele cele noi, pe care le iubesc pt. ca sunt f.bine explicate si care trateaza in paralel si Noul cod civil (care este aproximativ vechiul cod civil :D):yes:
daca e sa fie minunea cu 20 martie examenul il anunta prin 2-3 februarie - 45 zile inainte ... asa lua codul pt jurisprudenta multa care ma gandesc ca e prezentata dupa fiecare articol ... daca stiam sigur ca dau examenul dupa legile astea il comandam deja :sorry:
Rexone, care tratat e mai bun, cel al lui Boroi sau al lui Tabarca?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
Scarlet24, utilizator
eu nu prea ma iluzionez cu martie-aprilie, ar fi bine daca ar fi macar in august, deodata cu INM-ul...
rexone, ce reale ti-ai luat? si zi-mi un pic de Tabarca, asta e la procedura civila? cum e fata de Boroi?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)