avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
m-am uitat peste un rationament logic ....si...X-(X-(X-(...daca ne baga si noua la examen, eu nu-l mai iau in veci pururi...nu inteleg deloc logica lor#-o
mi-am cumparat o carte de logica de cls a IX ca sa reinvat logica....
nu cred ca nu suntem capabili... trebuie sa fim optimisti ...
nurki draga ia-o incet si trebuie sa te gandesti neaparat ca va fi examen in primavara macar pana iti intri in ritm ... incepe usurel cateva pagini si o sa vezi ca iti va face placere ... eu cam asta simt ... si ar trebui sa facem o adresa catre csm sa ne spuna si noua dupa ce sa invatam ... ca desteptii de dincolo nu s-au gandit la asta ... viseaza sa le aloce lor cele 32 posturi de la INM :stunned:
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator
Scarlet24 a scris:

Rexone, care tratat e mai bun, cel al lui Boroi sau al lui Tabarca?
in facultate am facut cu ciobanu, apoi am lucrat de pe tratatul si codul lui m.Tabarca....nu stiu cum e boroi :(
blaze a scris:

eu nu prea ma iluzionez cu martie-aprilie, ar fi bine daca ar fi macar in august, deodata cu INM-ul...
rexone, ce reale ti-ai luat? si zi-mi un pic de Tabarca, asta e la procedura civila? cum e fata de Boroi?
ma omorati!!!! nu stiu cum e boroi....mie mi se pare f.buna M.Tabarca; tratat +cod comentat cu legislatie, jurisprudenta si doctrina....DAR, SUBLINIEZ: eu am lucrat cu ele asa, ca asa am avut nevoie (eu sunt de formatie civila :D) pt.examen am frunzarit odata tratatul si atat si am luat o nota buna; n-am avut timp de invatat si la materia asta :P (materia fiind procedura civila)
realele sunt de valeriu stoica
spor la invatat!:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)