Dragilor buna dimineata ... Rexone cunosc senzatia ta, la fel simt si eu ... deocamdata si eu merg in acelasi ritm ca tine ... eu azi nu pot fi suparata ... acu 3 ani venea pe lume Maia :D mezina familiei si totodata sufletul ei.
La multi multi ani! Sa creasca mare, sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Dragilor buna dimineata ... Rexone cunosc senzatia ta, la fel simt si eu ... deocamdata si eu merg in acelasi ritm ca tine ... eu azi nu pot fi suparata ... acu 3 ani venea pe lume Maia :D mezina familiei si totodata sufletul ei.
Procedura penala a lui Udroiu cu mica reforma ti-ai luat-o? Cum ti se pare? Eu inca nu am inceput-o. Sunt la penal general
daca e examen in martie, nu mai trec prin materie asa incet, ca acu'!!!!
citesc/invat cam 50 pag./zi....e de vara....soft....
dar si daca se anunta la inceputul lui februarie ca e examen, atunci am un avans, ceea ce deja am invatat pana acu':P
nu stiu sa va explic ce sentiment am, dar nu pot lasa deoparte cartile....de fapt, am inceput ca de fiecare data cu inceputul (adica civilul), apoi procedura civila, astept penalul si procedura penala (sunt ca povestile din copilarie, pt.ca eu n-am lucrat asa ceva desi materia mi-a placut)....si mi-am mai luat si carti noi pe penal....miros a carti noi....si-ti fac pofta de citit!!!