avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

Dragilor buna dimineata ... Rexone cunosc senzatia ta, la fel simt si eu ... deocamdata si eu merg in acelasi ritm ca tine ... eu azi nu pot fi suparata ... acu 3 ani venea pe lume Maia :D mezina familiei si totodata sufletul ei.
La multi ani pt.Maia! Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si sa primeasca de la viata tot ce este mai senin si mai frumos pe lumea aceasta! Sa va traiasca!
Scarlet, ia ceva de raceala! nu stiu ce anume, intreaba medicul/farmacistul....
mi-am luat tratatul de proc.pen. de neagu si modificarile cu mica reforma dupa coduri...
acu' trebuie sa fac o cerere de preschimbare de termen...
Multumesc de urari :D eu una am schimbat tratatul lui Neagu pe penalul general al lui Udroiu si codul penal comentat si adnotat - Kugaly, Lefterache ... procedura penala am parcurs-o dupa codul lui Neagu si Damaschin si mapa lui neagu - ma tenteaza sa iau si cartea lui Udroiu ... spor fratilor ca uite trece timpul o zi dupa alta ... imediat e februarie ...
Daxia, La multi ani pt cea micuta!
Sa fie sanatoasa si desteapta ca...mama.:)

Pt ceilalti colegi de suferinta: spor!:D
La multi ani si de la noi, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voi, parintilor sa va bucurati de fetele voastre!
Io n-am noutati ... in fiecare zi apare cate "ceva" ... oare cand o sa se termine, sa ma pot aseza si eu macar doua ceasuri sa cetesc in tihna ...?! ....

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)