avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
E, de terminat nu se termina niciodata.....e incurajator, nu? :D
Si eu am incercat sa citesc ceva de dimineata - mai impiedicat asa, da merge...
Si ca sa ne luam revansa pt ziua de ieri care a fost de-a dreptul " covarsitoare ", gagicile din birou am intins-o la cumparaturi - si asta mi-a placut si m-a remontat.
Sper sa ma pot " aduna" din ce in ce mai bine, ca deocamdata sunt in faza tentativei...:D
Aveti grija!
eu am inceput alergatura :( dar ce sa-i faci? ca nu e alta alternativa!!! si ma enerveaza la culme ce program au arhivele, registraturile, parchetele :(
si observ cum judecatori pe care ieri, alaltaieri ii stiam la judecatoria x, acu' sunt deja presedinti de instante, sau avansati la tribunal....
pai, si tocmai de aceea ma ambitionez sa invat!!!:D
daxia , felicitari si " La multi ani!" !Toate cele bune!
[ link extern ]
poate ca mai avem o sansa ...
la mulţi ani şi să se facă mare sănătoasă şi fericită! cum vi se pare ideea lui medex de dincolo? eu cred că ar fi o interactivitate folositoare, cu condiţia să participe mulţi forumişti de calitate, ca voi.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ContSters182270, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)