avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

[ link extern ]
poate ca mai avem o sansa ...
de unde...crezi....ca mai avem o sansa???? cuvintele frumoase imbarbateaza in timpul revolutiilor, dar in vremuri asa de ....liniare....ce crezi ca pot ....produce????am incercat sa ma exprim, cumva egal cu pregatirea mea, de pension....dar,....rezultatul e unul anost!!!
python-k9 pe unde mai esti? de obicei activai din plin! probabil ca ai multa treaba....
eu, de exemplu, azi am facut o activitate "intelectuala" niste ore....am stat la cozi la barou sa-mi platesc dari si sa-mi fac "card" pe 2011! (pe vremea mea se numea "legitimatie":D)
si de luni incoace o tin in activitati "intelectuale": cozi la arhive, registraturi, barou, ...:D
nimic nou sub soare......
am rasfoit forumul cu admitere magistratura noiembrie 2010....sa fim seriosi!!! nu cred ca au fost sa ia doar cu 2 luni de invatat!!! am gasit acolo oameni care se pregateau din primavara....altii recunosc, in mod onest ca au stat inchisi 7 luni sa invete...
nici pt.noiembrie 2010 nu se stia cand e examen....(seamana cumva cu ceea ce traim noi acum???)
cred ca numai eu am prins fluturi cu strecuratoarea si mi-am imaginat ca dupa o mie de ani de la terminarea facultatii, ma apuc de rasfoit cartile si codurile pe 6 septembrie si pe 21 noiembrie iau examenul :tooth:
dar, oricum e bine! m-am trezit la realitate si mi-am propus sa iau acest examen! cand se va sustine!:tooth:
spor la repetat! ca eu maine am o gramada de treaba...si daca repet ca azi...0
rexone a scris:

python-k9 pe unde mai esti? de obicei activai din plin! probabil ca ai multa treaba....
eu, de exemplu, azi am facut o activitate "intelectuala" niste ore....am stat la cozi la barou sa-mi platesc dari si sa-mi fac "card" pe 2011! (pe vremea mea se numea "legitimatie":D)
si de luni incoace o tin in activitati "intelectuale": cozi la arhive, registraturi, barou, ...:D
nici eu nu mai am timp. azi am stat şi eu la nişte cozi... tu am văzut că ai reuşit să te apuci puternic de treabă. nu prea am cu ce să contribui deocamdată la discuţii, poate mai încolo, cu mult drag.
ăsta e un concurs pentru care ai nevoie de cel puţin 6 luni de muncă susţinută, nu lălăială.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)