avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

din lipsa fonduri....asa spune guvernul BOCX-(
Da ce-ar fi sa scapam de un guvern BOC din lipsa de fonduri?B-)
Mi-au venit cartile:noile coduri si ...mica reforma=D>
Dar, am inceput lectura cu:"Prea devreme batran, prea tarziu intelept"...tare cartea
"Nu suntem ceea ce gandim, ceea ce zicem sau felul in care ne simtim.SUNTEM CEEA CE FACEM:
sau
"Cele 3 componente ale fericirii sunt:
- ceva de facut,
- cineva pe care sa-l iubesti si
- ceva in care sa speri.'
cand ajungi sa rasfoiesti si Mica reforma ...:D sa-mi spui cum ti se pare ...
Buna tuturor,

Sunt un bichon zburlit si nacajit .... ca fiecare dintre voi. Sunt prieten cu Toto_pai si totodata prieten si cu voi inca de pe vremea examenului din noiembrie, fara sa am timp insa sa imi fac cont.
Am inceput cu o frunzareala usoara si merge "minunat":(( ... de parca nu le-am vazut niciodata ... vorba cuiva ... cal batran, trebuie sa ma intorc la izvoarele dreptului.
Indraznesc sa va propun o carte, din punctul meu de vedere absolut logica si care puncteaza comentarii pentru fiecare articol din mica reforma cu toate situatiile care pot apare in practica.
Cartea este "Mica reforma in justitie - lg. 202/2010 comentata" de Daniel Atasiei si Horia Tit - Hamangiu 2010 - 39 lei. Sincer, o recomand cu toata caldura!
daxia0022 a scris:

cand ajungi sa rasfoiesti si Mica reforma ...:D sa-mi spui cum ti se pare ...

este interesanta...nu ma asteptam
ia fiecare modificare in parte , explica si face si paralela cu prevederile echivalente din viitoarele coduri...pacat ca paralela e dosr pe modificari:D:P
eu zic sa o cumperi...e 39 lei

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)