Mi-au venit cartile:noile coduri si ...mica reforma=D>
Dar, am inceput lectura cu:"Prea devreme batran, prea tarziu intelept"...tare cartea
"Nu suntem ceea ce gandim, ceea ce zicem sau felul in care ne simtim.SUNTEM CEEA CE FACEM:
sau
"Cele 3 componente ale fericirii sunt:
- ceva de facut,
- cineva pe care sa-l iubesti si
- ceva in care sa speri.'
Sunt un bichon zburlit si nacajit .... ca fiecare dintre voi. Sunt prieten cu Toto_pai si totodata prieten si cu voi inca de pe vremea examenului din noiembrie, fara sa am timp insa sa imi fac cont.
Am inceput cu o frunzareala usoara si merge "minunat":(( ... de parca nu le-am vazut niciodata ... vorba cuiva ... cal batran, trebuie sa ma intorc la izvoarele dreptului.
Indraznesc sa va propun o carte, din punctul meu de vedere absolut logica si care puncteaza comentarii pentru fiecare articol din mica reforma cu toate situatiile care pot apare in practica.
Cartea este "Mica reforma in justitie - lg. 202/2010 comentata" de Daniel Atasiei si Horia Tit - Hamangiu 2010 - 39 lei. Sincer, o recomand cu toata caldura!
cand ajungi sa rasfoiesti si Mica reforma ...:D sa-mi spui cum ti se pare ...
este interesanta...nu ma asteptam
ia fiecare modificare in parte , explica si face si paralela cu prevederile echivalente din viitoarele coduri...pacat ca paralela e dosr pe modificari:D:P
eu zic sa o cumperi...e 39 lei