avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, esti multumita de raspunsul CSM?! te-au lamurit bustean!!! acuma stim cu totii ce avem de facut si cum stam. :D cam asta va fi si raspunsul la memoriul de care povesteam zilele trecute, ceva de gen: "nu ne cautati, va sunam noi..."
da a fost mia mult decat speram ... mi-au raspuns ca si cand i-as fi intrebat despre rachete nucleare ... nici ei nu stiu ... halal ... asa ca mergem pe ce avem cu investitii minime in carti: codurile cu mica reforma + cartea recomandata de balcky... noapte buna dragilor, trebuie sa-mi culc pustoaica
buna dimineata!
ce raspuns cu tematica :tooth: se vede treaba ca am dreptate cand zic ce zic! au ei alte treburi acu' si n-au timp nici de tematica, nici de suplimentare locuri, nici de organizari concurs...
am fugit ca e super tarziu!!!!!!!
buna dimineata ... mai eu inteleg ca nu au timp de nimik inafara de ei dar totusi nu vorbim de un examen la un SRL cu 5 angajati ... ce naiba asa nu se poate ... pe mine ma omoara incertitudinea
Buna dimineata si caffa de rigoare!!!
Am avut probleme cu internetul ultima perioada si abia de ieri a inceput sa mearga ceva mai bine, insa imi face placere sa vad ca ati fost foarte activi.
Dexia, apropo de raspunsul primit de tine in scris, mie mi s-a spus acelasi lucru de catre o persoana din cadrul CSM directia resurse umane, numai modul de exprimare a fost altul. Totodata mi-a mai spus ca in gura targului de la CSM nu se asteapta intrarea in vigoare a codurilor anul acesta. Insa nu ma intereseaza sa ma iau dupa gura targului si prefer sa astept ceva concret. Pana atunci invatam dupa ce avem cu modificarile aparute.
Blacky, ti-a venit cartea asta Mica reforma in justitie - lg. 202/2010 comentata" de Daniel Atasiei si Horia Tit - Hamangiu 2010 ? Ai apucat sa o rasfoiesti cum ti se pare? Mai are cineva cartea, iar daca da cum vi se pare? Merita luata?
O zi frumoasa va doresc !!! :coffee:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)