avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
mai nu ne luam dupa vorbe ... faptele vorbesc ... Senatul in 8 decembrie a adoptat proiectul de lege nr. 702/2010 pt punerea in aplicare a legii 287/2009 privind Codul Civil si l-a trimis la camera deputatilor pt dezbatere ... acu in cat timp se vor misca aia greu de apreciat ...intr-o tara normala, ceea ce din pacate nu suntem, codurile civil + procedura, penal + procedura ar trebui sa se aplice in tandem deodata ... plus ca nu poti primi un raspuns de trei lulele ... adevarul e ca nici ei nu stiu ................
doamne cat regret zecimile alea ... acu nu e suficient ca trebuie sa trec iar prin calvarul pregatirii dar mai e si situatia asta nenorocita - examen amanat, nu stii ce sa inveti ...
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

mai nu ne luam dupa vorbe ... faptele vorbesc ...
................
doamne cat regret zecimile alea ... acu nu e suficient ca trebuie sa trec iar prin calvarul pregatirii dar mai e si situatia asta nenorocita - examen amanat, nu stii ce sa inveti ...

Categoric nu sunt genul sa merg pe bursa zvonurilor asa ca orice mi-ar zice cineva, de obicei sunt toma necredinciosul cand vine vorba de acest examen - pana nu vad ceva concret nu cred.
La mine nu au fost tocmai zecimi insa nesiguranta ma debusoleaza si pe mine, senzatia de a nu sti cum sa apuc taurul de coarne. Insa m-am hotarat sa merg pe ceea ce am pana la noi "ordine".
cum stai cu studiul? eu nu ma pot urni cum trebuie #-o
' Neata si o :coffee:, desi daca mai beau o cafea o sa fac ca trenu'...:D
Pai cine se poate urni Daxia ca lumea?
Incertitudinea creeaza tuturor o stare de inconfort psihic... da ce sa facem?
Eu deocamdata, asa ca wolfman, zic sa citim ce stim acum..." pana la noi ordine".
Oricum, daca stau si ma gandesc bine, in ceea ce ma priveste, in ultimii doi ani, " incertitudinea, nesiguranta, grjile" mi-au cam pus stapanire pe viata- in cele din urma, lucrurile nu au fost asa de sumbre cum se parea la inceput.
Poate si de data asta se va aplica acelasi principiu- zarva multa, deruta, contradictii in informatii.... si in fapt, nici o schimbare de esenta.
Hai ca fug, ca am treaba.
Fiti cuminti!:)
buna, pretinii mei!

Wolfman, cartea de care intrebai o are marty_cs, chiar ieri am rasfoit-o putin si o sa o cumpar si eu, pentru ca are la fiecare articol comentarii si explica foarte fain ratiunea modificarii si situatii de aplicabilitate. Poti sa o iei cu incredere!

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)