avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Toto_pai a scris:

buna, pretinii mei!

Wolfman, cartea de care intrebai o are marty_cs, chiar ieri am rasfoit-o putin si o sa o cumpar si eu, pentru ca are la fiecare articol comentarii si explica foarte fain ratiunea modificarii si situatii de aplicabilitate. Poti sa o iei cu incredere!
Multumim de sfat!
Cum stai cu invatatul?
Questi aia de care ma intrebai sa gaseste in DEX?:P
........................................................ - aici e loc de toate frustarile, problemele si neprevazutele care nu imi dau pace nici macar sa ma apuc ....!!!!
Imi zicea mie ieri marty_cs ca nu fac alceva decat sa ma vai. Are dreptate!
Concluzia: nici nu m-am apucat ... din pacate!
io vreau examen in primavara ... vorba lu Bitman ..... "vreau o minune, vreau o minune..." vreau adrenalina ... vreau sa se intample ceva ca nu imi prieste deloc lancezeala asta .....
Cred ca toata lumea sta rau cu invatatul.Majoritatea zilelor trec cu alte probleme si nici nu pun mana pe carte.Totusi ma gandesc ca altii nici n-au inceput , cel putin asa sustin si ca e bine ca noi citim chiar si cateva pagini pe zi.:(
neaţa, gagicile. prea multe miorlăieli de la nişte fete atât de puternice! mame care mi se pare extraordinar cum reuşesc să şi înveţe luni şi chiar ani pentru realizarea unui vis. de câte ori în viaţă aţi trăit cu certitudini? decât să aşteptăm siguranţa, mai bine sperăm, avem credinţă şi muncim. vă pup.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)