avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
mama, ce SCUMPA este!:O
[ link extern ] -
blacky78 a scris:

mama, ce SCUMPA este!:O
[ link extern ] -
da, dar este f.buna! si daca dai de spete ce presupun aceasta materie, vei sti sa le faci :D
daxia0022 a scris:

da corect.. se poate adresa dar putea el sa vanda? daca nu avea titlul de proprietate - conform Legii 18/1991cu titlul de proprietate se face dovada dreptului de proprietate, nu cu adeverintele emise de comisiile prin care s-a aplicat legea sau cu notarile existente in CF ...
ce fel de efecte are titlul de proprietate - constitutive de drepturi ?

e faina speta ... si mi-e dor de asa ceva ...
pai, prin T.P. se poate constitui sau reconstitui dreptul de proprietate; in speta nu s-a constituit ci s-a reconstituit:D
blacky78 a scris:

raspuns:
Z prin intampinare cere respingerea actiunii pt.motivul ca X nu putea vinde un bun al carui titular nu era (nefiind emis titlul de proprietate), terenul nefiind individualizat(locatie, vecinatati) la momentul "vanzarii" nu a constituit bun viitor.
adica, conventia nu indeplineste conditiile generale de validitate ale vanzarii-cumpararii:D(bu
am fugit ca am treaba sa ma intalnesc cu cineva! spor la treaba!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)