avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

daxia0022 a scris:

da corect.. se poate adresa dar putea el sa vanda? daca nu avea titlul de proprietate - conform Legii 18/1991cu titlul de proprietate se face dovada dreptului de proprietate, nu cu adeverintele emise de comisiile prin care s-a aplicat legea sau cu notarile existente in CF ...
ce fel de efecte are titlul de proprietate - constitutive de drepturi ?

e faina speta ... si mi-e dor de asa ceva ...
pai, prin T.P. se poate constitui sau reconstitui dreptul de proprietate; in speta nu s-a constituit ci s-a reconstituit:D

da io inteleg numa ca de data asta vreau sa pricep tot ... se elibereaza titlul de proprietate care atesta ca respectivului i s-a reconstituit dreptul .... deci se considera ca nu a pierdut niciodata dreptul de proprietate asupra terenului? la cei cu constituire are efect clar pt viitor ... nu poate sa il vanda 10 ani din anul urmator constituirii dreptului ... asta din amintiri de reale. ..
rexone a scris:

am fugit ca am treaba sa ma intalnesc cu cineva! spor la treaba!

si eu plec acasa, dupa amiaza placuta dragilor :D
rexone a scris:

blacky78 a scris:

mama, ce SCUMPA este!:O
[ link extern ] -
da, dar este f.buna! si daca dai de spete ce presupun aceasta materie, vei sti sa le faci :D

sa ne mai spui si noua daca gasesti carti care fac paralele intre "vechi" si "nou"
marty_cs a scris:

Ma gandesc ca daca stim bine materia veche putem invata repede modificarile.Ganditi-va ca nu va fi practica cu modificarile , ceea ce e bine.l Legat de credinta draga Python , cunosti vreun exorcist bun ?:P
şi tu îl cunoşti, e cel mai bun: Iisus Hristos, Dumnezeul nostru.
daxia0022 a scris:

cum stai cu studiul? eu nu ma pot urni cum trebuie #-o

Astazia trebuit sa fug la munca si abia de 20 de min am aterizat si eu. Cu invatatul si eu mai moale. Momentan sau mai bine zis de o saptamana incoace, ma incearca o lehamite de numa numa pe fondul incertitudinii si a programului incarcat pe care l-am avut. Recunosc, am amanat pentru ca pur si simplu nu mai aveam chef dar cred ca am sa dau startul din seara asta cu niscaiva pagini si maine reiau ca nu e timp de pierdut.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)