nu e timp de pierdut da asa e .... dar totodata examenul pare atat de departe ... e naspa ca gandesc asa dar in acest moment asta simt ... am nevoie sa ma urneasca ceva... nu mai e entuziasmul pe care l-am avut in toamna ...
pe mine m-a urnit faptul ca nu vreau sa mai alerg de la instanta la instanta, ca nu vreau sa mai stau la cozi, ca toata alergatura asta ma stoarce de energie, plus ca uite, s-a facut seara si eu tot muncesc (acu' crosetez o intampinare :D)
mai bravo tie ... eu ma tarai desi si eu am de ce sa trag ... ce mi-ar place sa vad un anunt supriza ... examen in martie - aprilie ... atunci sa vezi cum m-as urni ... sa vezi poate se implineste proverbul: ai grija ce iti doresti ca se va implini! si atunci sa vezi ...
noi avem 8 pisici sunt fff frumosi si te inteleg mai bine ca persoanele(BIA,MISA,LUPETA,CHIRA,CHETTY,LUKLY,KIKKO,MIKI)de fapt am scris si in alte forum dar fara raspuns ma gindeam poate sunt putiniacei care le plac si admira animalele dar vad ca m-am inselat si ma bucur noi avem o pisica care acum 10 luni a cazut de la etajul 1 si si-a rupt coloana merge cu jumatate de corp tirinduse ,voi ce crede-ti isi va reveni ,in aceste luni a facut un opic miracole ,dar putine noi speram mereu ziua in care o vom vedea din nou mergind normal,avem altul care nea costat 1500£ nu putea sa faca caca si a trebuit sa il ducem la veterinar ia facut 4 operatii ,mai are un oic de probleme dar cu ajutorul nostru e inca in viata a trecut 1an si jumatate ,va multumesc si astept raspuns