avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

ceva nou
[ link extern ] /
[ link extern ] /

buna dimineta la toti ... eu nu mai cumpar nimik exceptand codurile cu mica reforma si cartea recomandata de tine ... nu am bani de bagat in carti... invat dupa ce am... macar daca as invata #-o ... acum curge :coffee: ma duc sa o savurez ... mai vorbim
Salutare! ar fi buna inca o :coffee:, ca pe prima am rasturnat-o peste dosarele de pe birou...incredibil ce poti face cu o leaca de cafea: pe acte, pe telefon, pe tastatura, pe servieta cu acte de langa birou, pe jos...=D>inca mai curat!
daxia, iata raspunsul lui Danilet la raspunsul primit de tine de la CSM...e de-al tau de la Oradea:
"Concluzia este: pentru fiecare concurs se stabileste o tematica si o blibliografie. Dar, desigur stiati asta si inainte de a solicita prin adresa. Eu cred ca cei care vor sa dea la magistratura trebuie, fara suparare, sa citeasca legile si regulamentele care reglementeaza acest sistem si care cuprind referiri clare cu privire la modalitatea de admitere."

Tot fara suparare, dar din ce in ce mai mult ma intrept spre a ma razgandi sa mai urmez aceasta cariera.Imi dau seama ca e la fel ca la Primarie...te lupti cu o gramada de "incuiati" care au pretentii de sefi, dar care nu sunt in stare sa-ti dea un raspuns scurt si la obiect.
din pacate da e din Oradea :sorry: deci si araspunsul primit de tine e unul minunat ... ei bag de sama ca nu mai stiu cat e de fapt de citit #-o daca poate cineva sa creada ca poti parcurge materia in 45 zile - intervalul dintre anunt si examen - plus ca bag de sama se uita faptul ca dai examen in functie de legile in vigoare la momentul anuntului - in cazul nostru anunt dat inainte de 1 octombrie - data preconizata de intrare in vigoare a noilor coduri face ca legile dupa care sustinem examenul sa fie cele de azi ... de fapt daca stam si socotim bine ... pt ca examenul sa fie in octombrie noiembrie 2011, si sa se respecte regulamentul oricum am intoarce-o anuntul tot trebuie dat inainte de 1 octombrie ...
Concluzia pe care o tragem noi fara raspuns de la nimeni ... examenul din toamna se va sustine dupa legile vechi si ... avand in vedere toate schimbarile care se anunta ... e posibil sa fie ultimul in aceasta formula ... deci trebuie luat :O
Si uite ca eu incep sa regasesc motivatia necesara pt a ambala deja motoarele
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator
cel mai putin incert este INM august 2011, e o borna destul de stabila, si ar fi bun chiar si numai de incalzire...
cred ca e foarte probabil sa se dea deodata...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)