avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
asta cu minutele vad ca ti-ai insusit-o bine de tot =D>
daca mi-o insuseam inainte de 21 noiembrie acu' eram in alta parte :D dar, niciodata nu e prea tarziu; si, oricum am inteles ce vor de la noi, cum trebuie sa "apucam" spetele...ca teoria e din carti si gata :D
si apropo' de inm X-( nu vreau! in 2 ani o sa uit practica pe care o stiu ... ca lucrurile astea se mentin, lucrand!
eu stiu ca trebuie stiut si-n somn ca sa ai o sansa reala ... si asta si vreau .... daca ma suni noaptea la 2 si ma intrebi ceva sa stiu sa-ti spun :D
da??? prin ce se dispune expertiza in timpul u.p.? cine o dispune?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)