Buna dimineata ... mi-am facut planul de bataie ... inritmul propus termin materia odata, cu verificari din grile cu tot ... la 1 Iunie :"> ...acu o fi bine o fi rau habar nu am ... daca l-as putea respecta eu as fi multumita, numai daca nu intervin schimbari si trebuie sa o iau la foc automat ... nici nu stiu cum ar fi mai bine sincer va spun... sa aveti o duminica frumoasa si tineti aproape :hugall:
Ati vazut discutiile de pe celalalt forum ..?! ...:stunned: ...
No, nu-i bai ... io asa simt ... ca nu vom da dupa noile coduri si ca examenul din anul asta - indiferent cand va fi - e cam ultima sansa sa-l mai prindem intr-o forma, hai sa-i zic, simplificata.
M-am apucat si eu, asa mai batraneste. Nu imi fac planuri si program strict pentru ca sunt o sumedenie de probleme de care trebuie sa ma ocup. Dar macar citesc. Mai stiti una din devizele comuniste: spic cu spic, patriei snop.No, asa fac si eu, azi putin, maine putin si cand se vor mai linisti lucrurile voi tura motoarele.
Vi-as spune o duminica faina si o sa va spun, insa dupa ce va scriu urmatorul caz:
Exista un imobil, casa si teren, in suprafata de 2877 mp. In cf figureaza dupa cum urmeaza:
LV - decedat, fara mostenitori - 560/800 mp numai din teren
ND - nu se stie unde este sau daca mai traieste - 240/800 mp din casa si teren
TD - decedat, trei copii (din care unul decedat - urca sotia si fiica minora) - si
TL - fosta sotie a lui TD ( din casatoria carora a rezultat TCA si TMV -fiul decedat) - impreuna avand 560/800 mp numai din casa.
In anul 1961 LV vinde lui PE o parte din casa, fara sa incheie nici un contract de vc, deci PE nu figureaza niciunde.
In toata ecuatia asta, io, Toto_pai, sunt fiica din a doua casatorie a lui TD.
Va place, continui?
In anul 1993 decedeaza tata, respectiv TD, in anul 2001 decedeaza fratele, respectiv TMV. Imobilul cu pricina -compus din doua case - ramane in aer, singura proprietara tabulara in viata, fosta sotie a tatalui, adica TL spune ca a gasit cumparator si fiecare sa ne vinem cota parte. I-am explicat ca nu putem face asta legal pana nu avem calitate, sa ne facem succesiunea, sa ne intabulam dreptul, etc, etc, etc. Votul final a fost sa se vinda, nimeni nu mai vea sa faca ceva acolo. No, am incheiat un antecontract, am capatat fiecare echivalentul cotei. Cumparatorul nu solicita incheierea unui contract autentic din terte motive, insa inchiriaza o parte din casa pentru un magazin.
Fain, nu?
Ma trezesc zilele trecute cu telefon de la primarie ca subsemnata am "neste zeci de meleoane" de platit impozit ....:stunned: ... pentru casa, terenuri, padure, etc ... pentru ca eu figurez la registrul agricol .... si uite asa, mi-am adus aminte ca in 1993 am fost sa accept mostenirea dupa tata in termenul de 6 luni si am depus certificatul la primarie.
No, amu: PE vrea sa gasim o solutie sa defalce imobilul, eu vreau sa cumpar cotele parti al celorlalti sau daca vor sa renunte in favoarea mea si mai bine. Insa ce dracului ma fac cu ND, ca nu stim unde e, daca mai e, daca are copii, etc. Ce ma fac cu LV care nu a avut mostenitori sau cine o fi sau o fi fost sora, frate, nepot, etc? (LV este sotul matusii bunicii), pt ca LV figureaza proprietar pe teren, impreuna cu ND ...:stunned: si din nou mi-am dat pe spate.
No, acum va urez o duminica faina sau un inceput de saptamana bun si fructous, dupa cum vedeti io "fac practica" pe pielea mea!
Va imbratisez pe toti:)
Buna Daxia!Cred ca 1 iunie suna bine.Eu m-am apucat de contracte dupa esecul din noiembrie si inca nu le-am terminat.Dupa fiecare contract fac si grilele.Am urmatoarele carti:Voineag , Raduca Hotca etc ,Teste Grila de -Florea Magurean , Valerica Lazar , Veronica Stoica , Violeta Asadi(cam putine si inspirate din Voineag , cu ordinea raspunsurilor schimbate ) si de ieri si Teste Grila de Veronica Stoica , Laurentiu Dragu si Cornel Falcusan(nu am facut inca din ea.Mai stiti si altele?
Gilele din Raducan si Hotca mi se pare ca la contracte au raspunsuri gresite , unele , daca inveti dupa Deak.Ce credeti?