avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata ... si :coffee: sa ne trezeasca ... grile din Raducan la contracte nu am facut ... nu am ajuns pe acolo iar cartea am luat-o dupa examen ...
Carti de grile am: Voineag, Raducan, cartile de grile si spete pe civil general, reale si procedura civila, ale lui Boroi + grilele din reale, obligatii si succesiuni din cursul selectiv a lui Boroi + grilele de pe site INM - stau slab la grile de succesiuni, reale si obligatii - daca puteti recomanda ceva bun .... astea pe civil ... pe penal in completare am cartile scoase de Cristus ... (penal+procedura), mapa lui Neagu + grilele de la sfarsitul cartii lui Udroiu de penal ...
Daca eu reusesc sa fac din astea punctaj peste 85-90% dupa fiecare materie + jurisprudenta eu cred ca e bine ... dar pana a ajunge acolo e munca multa .... asa ca spor si o saptamana buna ...
Voi observati cum trece timpul de repede?....
Va salut si eu, dragilor.
Azi am o zi nebuna.
Ieri am terminat de repetat penalul general, am facut si grile din Udroiu. Ma......are niste grile Udroiu ca te incuie...In alta ordine de idei, azi am primit o comunicare a unei hotarari judecatoresti, semnata de fiica unui fost comandant de politie din Cluj. Saraca fata a dat la magistratura de 5 ori, din cate stiu eu, poate o mai fi dat, dar vad ca in final a reusit.. No daca ea a putut, trebuie sa pot si eu
Si mie mi se pare ca timpul zboara.Pare asa mult cand te gandesti ca mai avem 8 luni de suferit in pauza de viata si invatat si asa putin cand descoperi ce greu merge materia.Pentru noi care si lucram e imposibil de invatat in fiecare zi.Ma gandesc cu groaza ca altii stau acasa ca sa invete si tot se streseaza.
stai numa sa vezi ce misto e cu doi copii, din care micuta cand ma vede ca ma pun la calculator cu cartea in fata instantaneu spune sa merg cu ea in alta camera ... dar asta e mergem inainte si ma rog lui Doamne Doamne sa imi mai dea o sansa, sanatate si putere sa pot sa merg inainte ...
Eu am descoperit cu placere ca civilul general merge bine ... clasificarile care pe mine cel putin ma omoara le fixez cu creionu si hartia si e chiar ok ...
marty_cs a scris:

Si mie mi se pare ca timpul zboara.Pare asa mult cand te gandesti ca mai avem 8 luni de suferit in pauza de viata si invatat si asa putin cand descoperi ce greu merge materia.Pentru noi care si lucram e imposibil de invatat in fiecare zi.Ma gandesc cu groaza ca altii stau acasa ca sa invete si tot se streseaza.

Vb lui Daxia...stai sa vezi ce misto e acasa cu un shtrumpf de 2 ani care nici la WC nu te lasa singura....cand e Timea acasa, nu pot invata decat 2 ore....cand doarme....in rest#-oX-(:((

Pentru ex din noiembrie 2010, ma trezeam la 5 dimineata.

Acum nu ma mai stresez...ca oricum nu rezolv nimic daca ma enervez.
Citesc cand pot, cat pot...asta este...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)