Eu azi am avut instanta si acum o jumatate de ora am revenit la birou.
De citit am citit, dar putin, din penalul special.Oricum, pana la toamna e mult si n-am de gand sa ma agit din cale-afara de pe-acum. Vorba lui blacky- citesc cand si cat pot- asa incat nici sa nu-mi ies din mana de tot dar nici sa nu ma obosesc prea tare...:D
Asa e, cand ai copii mici e si ma greu- dar sunt asa de scumpi; eu azi am stat toata ziua cu un nod in gat gandindu-ma la accidentul de circulatie care a avut loc la Rastolita, jud Mures ( a fost accidentat mortal un copil de 1 an si ceva, iar intamplarea face ca acest copil sa fi facut parte din familia sefei mele...);
Deci...revin....sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi, sa fim feriti de tragedii ... de invatat, vom invata daca vrem cu adevarat sa fim magistrati.In fond si la urma urmei adevarata valoare a vietii e data de familie, de copii, de bucuriile marunte pe care le faci si ti le fac cei dragi...
Va salut si s-aveti spor! ( imi cer scuze daca mesajul meu a fost intr-o nota ma pesimista, dar azi mi- a plans parca si sufletul...)
mi s-a zburlit tot parul ....Doamne feri ... nici nu e bine sa te gandesti la asa ceva ... ce o fi in sufletul parintilor si a celor apropriati :(( ... numai cand auzi de tragedii de acest fel poti sa apreciezi ce ai cu adevarat ... va tzuk, eu plec sa-mi iau piticul de la cresa ...
Beau :coffee: ... incerc sa ma motivez sa imi fac norma de citit pe azi ... am cautat sa vad daca 24 ianuarie e liber ... dar legea nu a fost votata in Camera Deputatilor desi urla televizoarele ca e liber pt bugetari ... dar legal nu e ... tu cum esti?