daxia, va sta tot cu mama....la cresa de stat nici nu ma gandesc....cunosc o tipa care a ajuns cu copilul la Buc deoarece s-a lovit la cap la cresa si nimeni nu a spus nimic...si-a dat seama ca ceva este in neregula ca nu mai vorbea copilul, zicea doar a,a,a....am inteles ca are un hematom si ca se pregateau sa-l opereze....
eu o voi da la o gradinita de maici catolice, sunt extraordinare...au o rabdare uimitoare....au primit si copii handicapati sau retardati...si au avut rabdare sa lucreze cu ei.si cum Timi e un titirez cared da non-stop din picioare cand nu faci ca ea....iti trebuie MULTA, MULTA RABDARE. Dar, primesc doar de la 3 ani si e program scurt, dar asa ii convine si lui mama...o ia de la 13 si pana la 17 e mai usor....asta din toamna.
pana atunci ne chinuim asa....dar nici nu ma mai agit cu invatatul asa, citesc ca sa nu uit....astept sa anunte astia ceva concret...
toata saptamana trecuta am alergat si am muncit, ieri am avut, de asemenea, treaba...de cateva zile n-am mai citit nimic....azi trebuie sa ma "imprietenesc" din nou cu civilul :D
prietena mea cea mica, da examen duminica la inm :D si incerc (printre actiunile mele) sa o sustin si sa o incurajez ca va lua examenul, desi ea imi spune ca nu a avut timp suficient de invatat :D; cunosti senzatia????
prietena mea, care este judecatoare la Pitesti, tot timpul a avut senzatia ca e nepregatita....iar, la ultimul -cand a si luat- i s-a parut ca e tufa....si aluat 9,20=D>
probabil ca e un om care invata temeinic si f.f. bine....si astfel de oameni nu sunt multumiti decat atunci cand stiu de 10,00:D altfel nu-mi explic....
cunosc senzatia ... e normala ... ce emotii trebuie sa aiba si ce adrenalina are in ea ... mi-e dor de senzatia aia ... daca e sa se intample ceva in martie decizia trebuie luata de CSM cel mai tarziu in prima sedinta din februarie pt a putea anunta in 9 februarie minunea ... eu nu cred dar stiti cum e speranta moare ultima ... desi nu stiu daca ar fi bine sa se dea examen acum ... nu am citit si timpul clar ar fi un dusman ...
Blacky - micuta mea merge la cresa de stat de la 8 luni jumate - si nu le pot reprosa fetelor nimik - sunt niste femei minunate pe care Maia le iubeste ... am devenit prietene ... nu se poate generaliza iar nenorociri se pot intampla si cu tine in casa ... dar cand ai 20 de copii in grija.