nici eu nu ma simt in stare sa fac acum subiectele de INM, dar nu stiu daca ma voi putea abtine :D ... ziceam ca sper dar sincer nici eu nu ma simt in stare :D
tocmai ce-am vorbit cu prietena ce da examen duminica....de azi repeta proc.pen....oare toti facem la fel??!!?? simtim ca nu mai stim nimic inainte de examen???
Io o sa ma leg naibii de scaun, pentru ca la examen am terminat prea repede si pentru ca toata viata mea am fost repezita si pripita, m-am gandit sa ma verific ... si m-am verificat#-o!
Asa ca acum o sa stau sa rumeg in liniste subiectele si nu ma mai intorc. Ce o iesi o iesi!
Nota: Nu imi fac mari sperante ....:D ....
da, asta cu verificatul nu se face....am stiut si n-am facut asa ceva, nu de alta, dar sa nu ma zgarii cu unghiile pe ochi...; am zis de la inceput, cat stiu si gata! adevarul este ca nu ai nevoie de 4 ore pt. subiectele alea....si daca le stii, si daca nu le stii...teoria: ori stii de unde sunt ce ce raspunsuri corecte sunt, ori nu, iar la spete....acum pot sa zic la fel....asta toamna...am zis ca ajunge practica si experienta..:D