avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
e bine daca ai ajuns la contracte; eu n-am reusit decat civilul general si sunt la reale...si ceva jurisprudenta...
nici eu nu ma simt in stare sa fac acum subiectele de INM, dar nu stiu daca ma voi putea abtine :D ... ziceam ca sper dar sincer nici eu nu ma simt in stare :D
tocmai ce-am vorbit cu prietena ce da examen duminica....de azi repeta proc.pen....oare toti facem la fel??!!?? simtim ca nu mai stim nimic inainte de examen???
Io o sa ma leg naibii de scaun, pentru ca la examen am terminat prea repede si pentru ca toata viata mea am fost repezita si pripita, m-am gandit sa ma verific ... si m-am verificat#-o!
Asa ca acum o sa stau sa rumeg in liniste subiectele si nu ma mai intorc. Ce o iesi o iesi!
Nota: Nu imi fac mari sperante ....:D ....
da, asta cu verificatul nu se face....am stiut si n-am facut asa ceva, nu de alta, dar sa nu ma zgarii cu unghiile pe ochi...; am zis de la inceput, cat stiu si gata! adevarul este ca nu ai nevoie de 4 ore pt. subiectele alea....si daca le stii, si daca nu le stii...teoria: ori stii de unde sunt ce ce raspunsuri corecte sunt, ori nu, iar la spete....acum pot sa zic la fel....asta toamna...am zis ca ajunge practica si experienta..:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)